Lördagen

Det kom en wedi bonnatös och förärade hufvudstaden med ett besök i lördags. Då blev det först och främst en sväng på stan med Anna och denne, även kallad Marina. ;) Sen anslöt även Antoine och framåt kvällen blev det dags för Anna att pipa iväg på opera. Så då blev det först en sittning på Pizza Hut för resterandes del, samt avrundning på medeltidskrogen Sjätte Tunnan, som givetvis var proppfull en lördag.


Fika på Mio



Det innebär alltid en stor risk att ha Marina med... "Ska du verkligen
berätta det där om mig som jag gjorde i gymnasiet...?"




...Det roade nog iaf somliga, haha



Lite småblåsigt och framåt kvällen

Mer musikröra




DBN - inspelning

Lite sånt som utspelar sig hemma hos Antoine.



Look what I found

Städar lägenheten, tvättar och varvar detta med msn med kära Larne. Otroligt mycket kul man hittar när man städar runt och konstaterar vissa grejer. Saker som jag köpt men bara lagt på hög t.ex.

Underbar bok och bara 49:- på bokrean för nån månad sen. För alla oss som upplevde 80-talet (och ni andra också förstås...). 80-talet för mig var bomullsknytblusar med axelvaddar (ja, jag hade faktiskt det), synth pop, Commodore 64 och revolutionen av Compact Disc. För att inte tala om blandband på kassett!


Fin kväll

Kära Peppe ringde en sväng och bjöd över mig på Tacopaj nu på kvällen. Mycket trevligt var det!



Fine-Ida hade gjort så fint så



Finaste!



Vi säger hej till Latino via mms, som inte kunde närvara denna kväll



Den här förrätten, Antoine, den var god må du tro.



Dags att skrutta hemåt allena i natta

Att desarmera en bomb

Happy now, fucker?





Mobilpix

Lite mobilblogg, bilder från igår och idag.



Varför du är så vacker. Inga ord, bara en bild.


3D-glasögon. Here you go, Larne. ;)

 

 

Fika med Lufse

 

 

Me!

 

 

Pibimbap by myself. Enportionsmiddag.


Mormor som liten

Feels like yesterday you went away, mormor...



"Ny" mobil

Igår fick jag sötebrors avlagda mobil, en LG KU990 i silver. Pekskärm, som jag sa att jag aldrig i hela mitt liv skulle ha, men vad gör man inte när man får en bra mobil alldeles gratis? (Tack, din lille söte... ... söt! Haha!)

Som vanligt lite svårt att greppa några av funktionerna, men jag har ju inte ens hunnit läsa bruksanvisningen än så det löser sig vartefter. Annars måste jag säga att det är en relativt användarvänlig telefon, och så klart man stödjer koreanskt!



Peppes birthday party

I söndags bjöds det på födelsedagskalas när lille Peppe fyllde 24. ;)


Grabbarna med pondus



Peppe fick en tavla av mig med ett foto jag tagit själv



Det bjöds på god mat



Mums mums!



Jag var inte mätt efter maten och åt lite extra på lillebror



Värdparet



Lufse <3

Löpning 6.7

Där ser man, nu ökade jag till 6.7 km, och denna gång stannade jag inte en enda gång dessutom. Tog mig lite över 40 min att springa, och då fick jag ta det lugnt på många ställen efs det var lite halt. Hade ju sån ork att jag inte kunde nöja mig med "bara" 4.6 km den här ggn. Sen har jag även gjort lite armhävningar på det, så det kändes ju bra. Nu blev jag dock kanontrött, men ska gå och duscha, sen äta och sen börjar det bli dags att dra sig åt Huddingehållet och möta upp finevännen när han slutat på sitt jobb.

All about today and other days

Jag fann mig själv upptagen flera dagar i rad för ovanlighetens skull. Faktum är att jag har varit iväg nästan varje dag i en veckas tid nu känns det som, men imorgon kommer jag att ta det soft, förutom kanske en springtur.

I torsdags var jag inne i stan och tog ut pengar uppe på univ efs jag sålt mina sista ryskaböcker. På vägen dit skedde en något filmisk incident, min hatt blåste av och en blond, snygg yngling fångade den och gav den tillbaka till mig med ett leende. Det är bara jag som råkar ut för såna här saker, haha. Anyway, är man singel så kanske det är ett bra raggningsknep, vad vet jag. Sen höll jag i hatten resten av dagen iaf, eftersom jag inte är singel menar jag, haha.

Sen kom Antoine in till stan och vi gick omkring i diverse affärer. Jag köpte bl.a. ett par lårhöga stövlar, likadana som jag redan har, men de var nedsatta till ett sånt fint pris att det inte gick att motstå. Ska slita ner de andra innan jag börjar på dessa. Dagen avslutades på Sjätte Tunnan i gamla stan, ett glas vitt slank ner, och sen hem. Det var en mycket fin dag.

Fredagen, då var jag ute och gjorde mitt prestationslopp på 4.6 km, haha, sen var det inte så mycket mer med det. Blixthuvudvärk på kvällen och slocknade tidigt.

Gårdagen, då var Antoine först och tränade och sen drog vi oss inåt stan igen för att gå på Etnografiska. Mycket intressant faktiskt. Fin dag på flera sätt. Den avslutades mer eller mer mindre på Burger King på Vasagatan, där mycket episka saker tog plats i somras skulle jag vilja säga. Vår vänskap sedimenterades på ett djupare plan i dessa trakter kring Vasagatan, vilket jag minns med mycket glädje. Det var förståelse, kärlek och vänskap på ett sånt plan att ingen som jag skulle förklara det för skulle förstå, det är jag övertygad om. Men så var det iaf... Sen avslutades kvällen med Melodifestivalen, där fel låt som vanligt vann. Iaf bra sällskap, så man får vara nöjd. Tack Larne och Antoine.

Och idag bjöd dagen på både Alice i Underlandet 3D, vilket fick mina stackars -11-ögon med brytningsfel att gå smått bananas. Efter halva filmen hade jag sån huvudvärk och trötta ögon att jag inte trodde det var sant, jag kände mig så vek. Men det släppte efter det som tur var. Filmen var mycket bra och sevärd. Sen framåt kvällen var det dags för lillebror att firas, och det gjordes med pompa och ståt! (bilder kommer mañana)


Da boyz, presented in 3D: Antoine, Mr Nestor och Dr Jens

Löpning 4.6

Nu ökar vi med någon kilometer sen sist och hör och häpna, det gick grymt bra. Sprang på lite dryga 28 min, en helt ok tid för att vara halt på sina ställen och att jag är lite smått otränad. Jag kände mig i rätt skaplig form trots allt. I know I can do it better! Iaf, när jag kom hem så kände jag mig föga tillfredsställd med längden på springturen, jag kunde pressat och sprungit lite längre. Sen att det är soligt och härligt gör ju inte saken sämre. Men vad det är dags för är helt enkelt att köpa nya löparskor. Jag borde skämmas som har sprungit i samma gamla skor i över två år nu. Så när CSN kommer nästa gång så blir det jag som åker in till stan och väljer ut ett par nya dojor och därmed basta.


Btw! Hittade mitt resultat från Hässelbyloppet 2008:
"497. Linda Holmström, -81, Hässelby, 59:06"

Plats 497 av 799 är rätt bra för att vara otränad ändå, och under timmen var ju en bra tid! Jag borde anmäla mig i år och banka skiten ur den tiden, helt enkelt...



Vogue

Gjorde några bra inköp idag. Bland annat den här snygga klänningen som är randig fram och helsvart bak med en dragkedja över hela klänningen fram. Jag säger bara: Vogue, ring mig. Ni har mitt nummer... Haha!


Utflykt till Sö'tälje-röööh

Tog tillfället i akt och for iväg några stationer sydväst med pendeltåget och handlade i Sö'tälje.


Slutstation för pendeltåget



Badhotellet anno 1899



Vid vattnet



Närmar sig centrum

Löpning 3.5

Idag är ju en sån fantastisk fin dag så jag bestämde mig för att ge mig ut och springa. Ett gott val, speciellt då jag känner att musklerna börjar smått förtvina och kläderna sitter illa. Gick väl rätt bra att träna, men som sagt, man är inte på topp såhär efter vintern direkt. Jag klarade mig ändå runt Flaten, vilket är ca 3.5 km. Inte så långt, men som sagt, det är bra att ta det softish så här i början. Någon dag blir det Rönninge runt, som är ca 5.8 km.


En dag på stan med Drrling (och Antoine)

Drrling kom upp till Stockholm iförrgår och det blev en sväng på stan som slutade på eritreansk resturang.

Fun with Antoine and Lea


Me me me!



Arga leken börjar nu! ;)

Reflections de mi vida

Sagt och gjort, igår åkte jag och mötte upp Anna i Älvsjö för en lunch. Sen fortsatte jag inåt stan några timmar senare för att roa mig själv lite. Blev ju knappast speciellt road av det kalla vädret, jag höll på att förfrysa när jag gick mellan affärerna och kikade. Dessutom kände jag ingen större inspiration och shoppa kan man ju inte göra varje dag heller för den delen.

När jag kom utanför Åhléns och H&M så kom en kille och en tjej i 25-årsåldern fram till mig och frågade om jag ville vara med på bild för någon foto/modeblogg. De var ute efter inspiration sa de, men jag tackade vänligt nej, men pratade lite med dem en kort stund iaf. Jag är inte mycket för sånt där. Var väl min hatt de tyckte var stylish eller nåt, haha. Kollade lite på Skopunkten och de hade lite rea, men likväl svårt att bestämma mig för köp eller inte. Gah, jag borde ha ett extrajobb så att jag kunde shoppa jämt med gott samvete.

Eftermiddagen avslutades på Caffé på Centralen, där jag sippade på ett glas rött och reflekterade över allt som varit och allt som kommer att bli. Det känns helt enkelt bra att leva.

Och idag ska jag och Ida gå på stan en sväng. Blir väl lite småskalig shopping och så en lunch antar jag. Iaf, det ska bli mycket trevligt.


Today

Idag har jag varit och hämtat ut fotona jag beställt på Crimson tidigare. Dels var det bilder från Finlandsresan som Antoine och jag gjorde i höstas, dels lite andra foton. Sen var jag duktig och köpte dubbelhäftande fototejp och penna som man kan skriva på svart med. Så nu är det bara att sätta igång och häfta in fotona i albumet, no excuases.

Sen var jag även duktig och köpte present till Larne, som ska skeppas iväg till Norrköping imorgon pronto. Dessutom väntar en lunchdejt med en från Korea nyhemkommen Anna imorgon. Spännande!


Keep on walking

Som en liten fortsättning på förra inlägget. Till er alla från mig:


We stand united

Idag är det en sån där underbart härlig dag. Sol i själen, sol i sinnet. Idag kan inget ta ifrån mig lyckan. Det verkar som att det vänder för oss alla nu, en efter en. Jag tas tillbaka till hösten 2007 när jag var som mest i botten. Jag minns speciellt en händelse som gjorde att jag kände hur allas själar liksom bara drogs neråt, och det var när jag pratade med min ungdomskamrat F. Han var ledsen över att en tjej som han tyckte mycket om hade i stort sett sagt upp bekantskapen med honom när han hade berättat för henne att han hade fått starkare känslor för henne än som vän. I samma veva lämnade en annan vän sin dåvarande sambo och själv hade jag väl det inte så värst kul på nåt plan alls. Folk i min närhet verkade alla mer eller mindre ha det stormigt eller må dåligt och det var då jag insåg att det var tvunget att ändras, för annars skulle ingen av oss orka.

Det tog flera år, men...

Det senaste halvåret har varit en gradvis stegrande uppåtspiral utan dess like. Jag tror ingen av oss har upplevt något sådan förut. Samma vän som hade problem med sin vän för 2½ år sedan, han ska gifta sig i år och verkar hur lycklig som helst, en annan vän är som det verkar på väg ur en depression och kommer att skaffa eget snart, vilket glädjer mig något oerhört. Och idag nås jag av en annan glädjande nyhet som är för privat för att skrivas om här eftersom jag inte vet vem som läser denna blogg eller inte. Och själv? Själv kan jag knappt tro att jag är där jag är just nu. Ibland tror jag inte det är sant, men det är det.

Till mina vänner och de som känner sig träffade, låt mig bara säga: tillsammans reser vi oss upp över alla andra dumfån och ser världen ur ett nytt perspektiv. Aldrig mer tillbaka till det som varit!


RSS 2.0