Extrajobb!

Jag gjorde en sak som var ganska djärft för att vara jag. För några veckor sedan frågade jag en tjej uppe på Medley där jag tränar, om de behövde personal och hon bad mig att lämna in mitt CV och personliga brev, så jag gjorde det och sedan förra veckan så haffade hon mig och sa att det såg jättebra ut och att hon ville ta in mig på intervju.

Så igår var jag på intervjun och det visade dig att tjänsten var en timmistjänst vid behov men att jag skulle kunna vidareutbilda mig till grupptränare i olika sporter/aktiviteter. Bland annat erbjöd hon mig möjligheten att bli babysimsinstruktör, vilket jag direkt sa att jag var intresserad av. Sedan är det så att jag ska gå 4 introduktionsronder innan jag får börja hoppa in på riktigt, för det är väldigt mycket att lära sig. Det är både bokningar, kassa, reception, och städning m.m. Går på första ronden troligtvis på torsdagkväll nästa vecka. Ska bli både spännande och lärorikt. Och vem vill inte jobba med sitt största intresse?



Fredagens

Jag tänkte att jag skulle ha tagit många fler bilder nu när jag äntligen gick och kollade på Lost Domain igen när de tävlade i Emergenza, men jag vet hur det brukar sluta: blurriga bilder och ca 2 av 50 som är bra, så jag valde att fokusera på musiken istället.

De gick vidare på ett wild card och kommer att få spela i en andra omgång och då ska vi självklart gå dit och heja på dem igen!


Erika och Miqul

 

 

Larsson och Niklas


Liten resumé

Nu är det ju i det närmaste rätt för djävulusiskt att man inte skrivit här på hur länge som helst, men jag har jobbat med en hel del andra projekt på sistone. Bland annat en engelskspråkig "blogg" som ska egentligen ersätta min Myspace har jag tänkt, eftersom Myspace ändå har gått och fuckat upp sig totalt.

Vad har hänt då? Ja... inte mycket egentligen. Det mest dramatiska som hänt är väl att jag har klippt av 27 cm av mitt hår. Bild nedan. Nu ska jag sova och upp tidigt imorgon.


It's a light of love - and our hearts are wide open


RSS 2.0