Jannikes tryfflar!

De underbart goda tryfflarna jag och Antoine fick av Jannike i julklapp tog ju slut (ehum...), så idag fick en chokladkaka inhandlas... Hmm...


Jannikegodis!

Klädval

Svårt att bestämma vad jag ska ta på mig inför kvällen, men å andra sidan så är det ju så kallt, så jag får ta och tänka till om jag ska riskera att frysa för att vara tipptopp eller så är det på med gallonbyxorna som gäller, haha. Nävars... Supercoona går inte utanför dörren utan att vara tipptopp, so I have no choice.

Kjol eller inte kjol? ...Just det, jag äger knappt nåt annat än kjol, så inget att välja på där heller.
Högklackat eller inte högklackat? ...T.o.m. mina vinterkängor är högklackade, do I need to say more? :S

Jag tror jag spenderade alltför många år att inte bry mig om hur jag klädde mig, så jag har gjort en klädrevolution de senaste två åren. But oh, what to wear... När blev jag så ytlig? ;)



(Foto: Drrling Lea)

Asian food

-7,3 visar termometern på, men det är säkert mycket kallare. Jag längtar inte efter att gå ut alls. Vilken tur att jag inte ska göra det förrän ikväll då. Då ska jag och Antoine in till stan och träffa Lindberg och Desse, samt äta asiatiskt. Bara umgås och Antoine ska leverera ett konstverk han har gjort till dem.



Längtan till sommaren

Jag längtar till sommaren igen... De härliga tiderna i Vika, i goda vänners lag i Norrköping, samt de trenne dopp och parklife med Antoine...


Smultronplockning i Vika!

 

Larne och jag i sommarsolen

 

 

Okej... Den här var från förra året, I admit, men den var så talande. ;)


Tripp till estada

Igår var jag och Antoine inne i stan på mellandagsrean och kollade lite. Medan Antoine gick och klippte sig så vandrade jag omkring på stan för att se om det var något jag kunde köpa på Mango för presentkortet jag fick av Antoine i födelsedagspresent, men ska jag vara ärlig så kom jag knappt in i butiken så mycket folk som det var. Dessutom tänker jag nog vänta ett tag till de får in sin nya kollektion. H&M var väl också rätt smockfullt. Där hade jag också presentkort, men jag hittar verkligen ingenting just nu verkar det som. Och de saker som jag verkligen hittar finns inte kvar i min storlek. Antar att folk med storlek 34/36 delar min goda smak? ;)

Ikväll blir det iaf att avnjuta en god Chapchae.


Såhär lyckat blev det förra ggn, hoppas på samma lycka även denna gång.

Pucca!

Jag hittade min gamla Puccaväska i källaren när jag flyttade för en månad sen och upptäckte till min stora fasa att den luktade mögel efter mögelkällaren den legat i! Jag måste tvätta den bums så att jag kan använda den pronto. Jag minns så väl när jag köpte den, det var i Arvika 2002 när jag, Calle och Porl var på Arvikafestivalen. Porl köpte också en Puccaväska, men jag tror att den gick sönder efter ett tag.

Älskade Pucca!


RSS 2.0