Flempan by winter

















Prince of Persia - Hiyah!

Antonsson lajjar runt med min tumstock.

Mitt liv som Sim!

Haha, hittade en 1½ år gammal bild från när jag spelade Sims 2. Här sitter jag och Andreas som Simfigurer och spelar TV-spel. Är det inte rätt likt, haha? ;)



Funderingar

När jag ibland sitter i min ensamhet så är det oundvikligt att vissa saker kommer över mig, det kan jag inte ändra på. Och egentligen är det väl ingenting mer än det, men ibland känns det som att man måste undantrycka vissa känslor för att man som tjej alltid ska vara glad, duktig och ordentligt. "Du som alltid är så glad, vad har du att vara ledsen för?" är något som jag har hört i många år, men ibland måste man bara tillåtas och tillåta sig själv främst att vara ledsen, grubbla och undra. Hur ska man annars kunna gå vidare och vara glad om man aldrig får ta itu med vissa saker?


Hittade denna och ser med glädje tillbaka på sommaren! :)


Rösta på Gunta!

En kompis kompis är en av kandidaterna i tävlingen Lettlands bästa debut 2009. Rösta på Gunta Davidcuka i tävlingen Lettlands bästa debut 2009! Scrolla ner så finns hon längst upp i tabellen, kryssa för hennes namn, scrolla ner och sen är det"Balsot"-knappen som gäller för att rösta. Rösta här.

Gunta är med i bl.a. denna uppsättning:



Pics från Alla <3 dag

Lite smådålig uppdatering här om jag ska vara ärlig, men det får helt enkelt bli bättring på detta. Jag har ju inte ens lagt upp några bilder från Alla <3 dag, så jag gör det här och nu, sisådär en vecka efter.


Antoine fick en skelanimal av mig efter vi varit på SciFibokhandeln. Jack Rabbit heter den.



Jag hittade en fet trädgren mitt inne i stan och hyllade Anne G's nya låt
Mother Nature. Passande med leopardtajts till detta.



Spaning på människor i rulltrappan



Stockholm i mitt hjärta. Stockholm är vår stad.



Oh, the beauty!



Självklart en mjöd på Sjätte Tunnan!



Jätteglad!



Ännu gladare, hah! :P



Och slutdestinationen på krogrundan.



Så, från oss alla, till er alla, en riktigt... ... Ja just det... Hahaha!


Smulan-katt

Smulan på spaning!


Phasion life with flamboyant blog

Jag har egentligen inget speciellt att skriva just nu, så jag slänger in ett par bilder istället.

Leopardtajts fr Gina Tricot och Musikantjacka från H&M.
Miniklänning fr KappAhls barnavdelning, hatt fr H&M Herravdelning.
Tyvärr var musikantjackan lite för stor, men det fanns ingen i storlek 34,
så jag fick ta storlek 36 istället (har de gjort storlekarna större? Det känns
så efs jag aldrig har haft st 34 förut och nu måste ha det hela tiden)


Nya kavajen/jackan som jag köpte på Lindex passar till allt.
Ett bra köp! (Hatten fick Antoine av mig som Alla <3 dag-present)

Det enda som jag känner fattas i min garderob just nu är ett par mörka jeans och ett par snygga vårsneakers.

Those days...

Min underbare man försvann iväg imorse på secret mission och kom tillbaka en timme senare med dessa raringar. Han t.o.m. går i kyla och blåst för att bära hem något sånt här till mig och det är inte ens Alla <3 Dag än. Jag hade hoppats på att kunna göra något riktigt fint till honom eller köpa något, men det som jag letade efter fanns inte. Dock fick han en för tidig Alla <3 Dag-present i fredags i form av en hatt. Han är latino, då ska man ha hatt har jag bestämt.

 

"Bernardo Castillo, he reminds me of a latino story. Growing up in spanish harlow..."


Till [<3]

Min älskade latino/brunbjörnsman. Ode to Antoine. Bäst av alla, mästarnas mästare. Dyrkaren av Qvinnan. Vad ligger på laptopen när man kommer hem sent en kväll om inte en stor chokladkaka som han målat en hungrig tvättbjörn på, och med orden varje kvinna vill höra: "Jag tänkte du kanske ville ha, så jag köpte". Det är riktig kärlek, hela tiden, rakt igenom. Det finns ingen som du, din rackare! <3





Twilfit-event

Igår var jag inne i stan med först Disa och sen mötte vi upp Anna. Sen blev det kinesisk resturang för hela slanten. Disa begav sig hemåt och Anna och jag gick vidare till Gallerian för att gå på ett event på Twilfit som Anna hade anmält oss till. Det var tidningen Chic som höll i det och de 300 första som kom dit fick en lyxig Goodie bag. Som tur var så lyckades Anna och jag vara bland dem. Det serverades munkar, muffins och champagne dessutom. Allt medan man minglade omkring bland underkläderna. Blev väl inte så himla mycket mingel om jag ska vara ärlig, var ju så mycket girls inne i butiken att det mest blev en massa omkringknuffande. Crazy enough så serverade de champagnen i riktiga glas och inte plastglas. Det var med andra ord bara en tidsfråga innan första glaset flög i golvet. Omöjligt att undvika (men det var iaf inte jag som välte det, haha).

Anledningen till eventet var att de skulle på något sätt promota Elle McPhersons underklädeskollektion, vilket inte gick speciellt bra om man ser till Anna och mig. Anna hade sedan innan kollat på kollektionen och med bestämd röst uttryckte hon sig att den var riktigt ful. Jag tyckte den var sådär. "Hur kan hon få släppa en underklädeskollektion över huvud taget?" undrade hon, varpå jag kontrade: "Hon om nån borde väl ha lite koll på underkläder eftersom hon varit supermodell... eller nåt" ... Anna tittade på mig med besvikelse och: "Det enda man känner igen henne för är ju för att hon var "The Body". Jag kommer ihåg att man fick en plansch med henne i Frida (tidningen) som man kunde sätta upp och så stod det hur man skulle äta och träna för att se ut som henne". Jag mumlade halvhögt "...eller hur man skulle sätta fingrarna i halsen för att se ut som henne, ja...". Jag = bitter? Nejdå, inte alls.

Iaf så var det en trevlig kväll på stan och Goodie bagen var som sagt lyxig som utlovat. Dock satte sig champagnen och vinet på hjärnan så idag är jag seg och trött. Men hey, det är ju fredag och då ska man slappa!


Allt detta innehöll goodie bagen: tidningen Chic (ofcourse), ett hårmousse, nagellack * 2, läppbalsam, anteckningsbok från Elle McPherson, en roman, broschyr om Sally Hansen (skönhetsmärke), ett par trosor, 20% rabatt på Twilfit.


Från Björnkulla till Flempan station

Någon rolig djävul (utbytesstudent?) som tyckte det var grillsäsong?

 

Här bor jag. I huset alltså, inte i den översnöade bilen.

 

I det här huset bodde jag förut. Fönster 3 & 4 från vänster. No good memories from there...

 

Det mäktiga vattentornet, alias svampen eller ufot, som skulle göra även Fox Mulder till sig i brallan.

 

Härliga vinterträd & flygplan

 

End of journey


Påfyllning at last!

Så äntligen kom CSN så att jag kunde börja betala både mina räkningar, betala tillbaka ett litet lån till min mor och så kunde jag köpa mat utan att behöva få ångest när man unnar sig nåt utöver blodpudding (Nu åker förresten resterande blodpuddingen ut genom fönstret, no fucking mercy!). Nu har jag även fyllt på min mobil så att jag har råd att ringa emellanåt också.

Sen självklart så var jag ju tvungen att göra ett liten shoppingräd när jag ändå var igång. Så typiskt mig så det finns inte... Jag som bara skulle köpa tvättpåsar till BH. Voilá, en kavaj/jacka i ett snyggt snitt. Inhandlad på Lindex.



¿Qué es la vida?




"Yo sueño que estoy aquí
destas prisiones cargado,
y soñé que en otro estado
más lisonjero me vi.
¿Qué es la vida? Un frenesí.
¿Qué es la vida? Una ilusión,
una sombra, una ficción,
y el mayor bien es pequeño:
que toda la vida es sueño,
y los sueños, sueños son"

- Pedro Calderón de la Barca


Av någon anledning slog den här strofen mig när jag redigerade den här bilden på Antoine. Det är en strof ur en spansk 1600-talspjäs som jag fick uppdrag att läsa högt när jag läste spanska på gymnasiet. Tycker den är oerhört fin och har en bakomliggande konflikt mellan den fria viljan och ödet. Kanske borde passa på att ge en knapphändig översättning (min spanska är knappt använd sen 10 år tillbaka och därmed ringrostig, men ändå. Den som är bättre än mig på spanska, plz rätta mig om jag har fel):


"Jag drömmer att jag är här
fast av dessa inspärrningar,
och jag drömde att jag i en annan stat,
var lyckligare.
Vad är livet? Ett vansinne.
Vad är livet? En illusion,
en dröm, en fiktion,
Och den största vinsten är liten;
För hela livet är en dröm,
och drömmar är inget annat än blott drömmar."


Fynd!

Idag var jag på Myrorna och fyndade en skjorta storlek 34 för 45:-. Den verkar inte ens använd! Schyst till kjol och hängsel på det.


Inkigayo

Kolla in min nya blogg som jag dedikerat till koreansk popmusik, Inkigayo.



På Flemingsbergs station

...Hittebjörn, hahahaha! <3 :)


Min lägenhet

Min lägenhet är mys, så är det bara.



Mat- och läshörna







Min boudoir! ;)

RSS 2.0