Inför kvällen

Förberedelser inför en trevlig kväll. Specialmuffins bakas, naglar ska målas, håret tvättas och Tidus ska få nyårsrent i sin bur. Minns förra årets nyårsafton med speciell värme, men likt ett fint vin blir det bättre för varje år. Nedan: en liten bild från förra nyårsafton.


Slutet av 2009 var början till något helt nytt...


Inspiration

Grymt snyggt från Gina Tricot!



Life on the arty side

Eftersom det var ett tag sen jag spottade ur mig något arty, så kommer det två stycken på rad. Båda är väl tänkt som framtida singel/album-omslag till något av våra electronicaprojekt. Det första omslaget vill jag tillägna en pojke som gick bort alldeles för ung...


 

 


Ljuvliga under

Idag tog jag en tripp till Gamla Stan för ett inköp av exklusiva underkläder på Gustaf Mellbin, eftersom jag fick ett presentkort i födelsedagspresent. Eftersom jag har enormt svårt att hitta BH:ar i vanliga underklädesaffärer så hade min käre vän/sambo/loco bestämt att jag äntligen skulle kunna hitta nåt under. Bestämd styrde jag kosan dit. Och gissa om de hade BH:ar? Jag fick mina mått uttagna så att jag fick rätt storlek och expediten tog sedan in minst 15 olika BH:ar som jag testade. Det hade aldrig suttit så bra som i den där butiken, det kan jag lova er! Mitt i allt vimmel så frågar jag: "Vad är det för storlek?" och då svarar hon: ...

"60 E"

Ja... Det är alldeles rätt. 60 E innehar jag. Helt galet. Jag har gått omkring med 70D och 70DD hur länge som helst bara för att jag inte riktigt har fattat. Visst har jag tyckt att det har känts väldigt stort emellanåt, men hur vanligt är det inte att man som kvinna har fel BH-storlek egentligen? 80% har jag iaf hört. Jag rekommenderar alla tjejer ett besök på Gustaf Mellbin.

Dessa under kom jag iaf hem med och är mycket nöjd:


Freya, Deco


Audelle, Fiore



Hos Nestors

För ett par veckor sen var vi hos Nestors ute i Vendelsö och hälsade på för att Vici hade fyllt år. Vi skramlade alla ihop till en Wii-fit samt en träningstopp från Röhnisch till henne. Bara några dagar innan hade ju jag fyllt år, så jag fick också en present!


Glad! (fick ett fotbad med bubbelmassage)

 

 

Rock Band-Jensa

 

 

Vici prövar vingarna på sitt nya Wii-fit

 

 

Herr Nestor utbringar ett halvtorrt skål och Jensa ser frågande ut. (Som anekdot

kan jag berätta för alla oinvigda att jag har haft Nestors moster som klassföreståndare

i klass 1-3 som liten, i Valdemarsvik. Världen är liten indeed!)


 

Sen ströp Vici Andreas. Missnöjd med presenten?

 

 

Sen brände hon honom lite

 

 

Sen gav han igen med ketchupflaskan, haha

 


Julhelgen som gått

Julhelgen har åter igen så gott som passerat. Ännu ett år har gått. Och jag har fått massa fina julklappar från massa fina människor, tack ska ni ha!

Den 23:e firade vi en liten julteaser hos Andreas föräldrar, julafton spenderades på Ekerö hos Andreas släkt och igår tog vi det bara lugnt i stort sett. Idag kom Andreas syster och systerdotter förbi en kort sväng och hälsade på. Efter det gick vi och gymmade. Nu sitter Andreas och komponerar någon ny låt, borde göra detsamma...


De tre syskonen samlade


 

Den lilla hunden Eros

 

 

Såhär ser det ofta ut hemma hos Antonssons...

 

 

Gissa vem/vilka som fick vara tomtar på julafton då?

 

 

Men God Jul i stuga!

 

 

Jag hade en väldigt god jul


Pepparkakshuset

I söndags byggde vi ett pepparkakshus. Lite Tidusinspirerat ändå måste jag säga.


Den fantastiska framsidan

 

 

Baksidan, gjord av moi (hushållets OCD:are, tillika mosaikläggare?)

 

 

Andreas Bernardos sida

 

 

Min sida


Träningspics

Nu har jag tagit nya träningspics och måste säga att jag känner mig något stolt ändå. Vilken progress jag har gjort bara på några mån egentligen! Spec rygg- och midjedelen.



Julshopping

En bra dag för lite julshopping idag! Jag hade inte handlat en julklapp än så länge och jag har inte ens skickat några julkort, vilket stressar mig enormt mycket. Förlåt alla ni som inte fått er något julkort, jag har inte glömt någon, det har bara blivit lite mycket på sistone.

Hittade två julklappar till Andreas, en till svågern, en till svägerskan och en till Andreas systerdotter. Bara hans föräldrar och min andra svägerska att inhandla till då. Sen får jag slänga ihop lite julgott att ge till släkten ute på Ekerö. Hade gärna köpt julklappar till alla dem också, men min ekonomi tillåter inte helt enkelt.


Andreas och hans bror förra julafton. O helga natt! ;)


Träningsuppdatering

Jag har ju som sagt en träningsblogg tillsammans med Antoine och det är ju därför jag egentligen inte direkt nämner någonting om träningen i den här bloggen, men jag funderar ändå på att skriva lite om det emellanåt efs det ändå är en så pass stor del av mitt liv nuförtiden. Nu har jag ju ändå tränat hård styrketräning kombinerat med kondition i 1½ månad och måste säga att det har gett bra resultat. Jag har både blivit aningens tajtare/smalare på en del ställen, samt att jag har byggt relativt bra muskler so far.

Mitt träningschema som jag gör mitt yttersta för att följa, ser ut som följande:
  • Mån: Mage & rumpa + kondition 30 min
  • Ons: Bröst & biceps + kondition 30 min
  • Fre: Axlar & rygg + kondition 30 min
  • Sön: Ben & triceps + kondition 30 min
Vad har jag då egentligen för mål med den här rätt intensiva träningen? Ja, jag har iaf inte tänkt tävla, utan jag tycker bara att det är kul att träna och både min kropp och själ behöver det. Speciellt nu när jag inte har något fast arbete så behöver jag få ut energin någonstans istället för att sitta hemma och dega. Jag mår helt enkelt bättre både fysiskt och psykiskt av att träna hårt och jag skulle vilja rekommendera alla att testa. Dock måste jag poängtera vikten av regelbundenhet eftersom ingenting på långa vägar är gratis.


Från 30:e nov. Dags att ta nya formbilder snart kanske.


Lite musik å sånt

Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har varit rätt upptagen med min träningsblogg och egentligen bara haft någonting att säga där, haha. Skämt å sido, dagarna lunkar på i sin vanliga takt, Andreas jobbar och jobbar och jobbar, men sen är han ledig 23 dec - 10 jan, så då kommer vi att bli som alla de där andra äckligt kära paren som bara stänger in sig med varandra, haha. Apropå stänga in sig så är det väl just det som vi har tänkt göra, iaf under några dagar, för att få både vår musik och konst klar. Jag ska göra klart min egna låt som jag håller på att göra om totalt. Jag har bara demon klar, men inser att det måste bli en rocklåt istället för en typ Rn'B-låt. Det är mer min stil känner jag, samt att det passar låten mycket bättre.

Sen känner jag att jag äntligen har tid att ta itu med Patricks projekt som jag ska göra sångpålägg till. Nu har det gått ett par månader redan sedan han initierade idén och jag har än så länge varken haft tid eller inspiration att sätta mig ner och testa det som jag har i huvudet. Förlåt Patrick, jag skäms! :S Iaf, nu i ledigheterna så känns det så enormt mycket lättare att kunna göra detta, när jag har Andreas till hjälp också.



Andreas nobelmiddagsorgie

Varje år när Nobelmiddagen går av stapeln är väl inte jag den första som sitter bänkad direkt, men oundvikligt då är ju att min loco sambo Andreas älskar att titta på nobelmiddagen av någon konstig anledning jag inte direkt kan förstå. Han missar det inte gärna, och förra året hade han APT-möte på samma kväll och var rejält pissed off för att han missade det. Så i år tänkte han ta igen det med wedi kraft.

Det börjar bra med tacokväll. Högvaktsslipsen är på och colaglaset fyllt.

 

 

 

Här börjar det bli lite jobbigt?




Totalkrasch i sängen/soffan! (Nej, tryck mig inte på magen för då kräks jag!) ^^




Men en liten pepparkaka me lingonglögg går'la ner, eller hur Berra?




Lita inte på den här snubben! ...What am I marrying into?

Min födelsedag

Bjöd in Andreas närmsta på middag och fika.


Lite läxförhör innan alla kom

 

 

Lite krubb

 

 

Alla fina presenter: varma vantar, örhängen och pumptvål i form av en isbjörn, skönhetspaket, en något juvenil kalender (haha), julstjärna, presentkort på Gustaf Mellbin exklusiva underkläder + flera födelsedagskort


All I want for Christmas is new years day


Happy 29th

Lycklig flicka, som äntligen hittat HEM och kommit till RO.



Dags för lugg

Lämnade min slitna vardagslook och bestämde mig för att satsa på lugg istället. Mycket mer goth och fotomodell-esque.






Vilken skillnad!

Första bilden är tagen för precis ett år sedan, dvs 2:a dec 2009. Jag var ute på samma promenad idag och tog en något kallare och snöigare bild, bilden underst.


2:a dec, 2009



2 dec, 2010

RSS 2.0