Cooking NANTA!

Vad får man om man blandar Stomp med ett gäng koreanska kockar som ska förbereda en bröllopsmiddag? Jo, man får Cooking NANTA, en helt hysterisk orgie i mat, traditionella koreanska rytmer, dans, rockmusik och martial arts; allt detta spelat med koreansk dramatik och komik och minspel. Cooking NANTA har funnits sedan 1997 och har sitt fäste i Seoul/Korea.

Ett grytlock och en slev? Knivar och skärbrädor? Artisterna i Cooking NANTA använder all köksutrustning de kommer åt för att skapa musik. Själva grundstoryn går ut på att 3 kockar ska laga en bröllopsmiddag under tidspress, och det hjälper inte att deras chefs brorson rycker in och hjälper till i köket. Köket blir ett kaos och det hackas och steks allt medan klockan närmar sig 18:00. Kommer de hinna klart i tid, trots tidspress och intriger?

Jag var själv och såg showen på Cirkus i Sthlm igårkväll med Anna och tyckte den var fantastisk. Speciellt underhållande var det att de gjorde uppträdandet nästan enbart på svenska, dvs det lilla de faktiskt pratade. Interaktionen med publiken var också väldigt roande, då de vid två tillfällen fick upp folk på scen som skulle hjälpa till med olika saker.

 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0